Accident mortal la Florești: O femeie a decedat, iar doi bărbați au ajuns la spital

Tragedie fără margini într-o localitate din raionul Florești. Un tânăr în vârstă de 23 de ani s-a izbit în această noapte într-un stâlp de pe marginea drumului, în timp ce conducea în stare de ebrietate avansată. În urma impactului, stâlpul s-a prăbușit peste automobilul în care se aflau 3 persoane. În consecință, unul dintre cei doi pasageri a murit, iar altul a fost transportat la spital cu multiple traumatisme. Șoferul a scăpat nevătămat.

Potrivit poliției, accidentul s-ar fi produs la ora 4 dimineața , în localitatea Cunicea din raionul Florești. Oamenii legii au declarat că drumul pe care se deplasa automobilul era acoperit cu asfalt în formă de rampă. În consecință, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu în direcția pilonului de beton. Victima, decedată pe loc, s-a stabilit a fi o femeie de 35 de ani.

Pasagerul de alături, un bărbat de aceeași vârstă, a fost transportat la spital cu diverse traumatisme. Șoferul automobilului de marca Ford Fiesta, a scăpat ca prin urechile acului și a avut nevoie doar de câteva îngrijiri medicale.

După ce a fost supus testului alcoolscopic, concentrația alcoolului în organism s-a constatat a fi de 0,78mg/l.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

sursa: TV8.MD

Previous Post

ULTIMA ORĂ! 929 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în Republica Moldova. Care este bilanțul total

Next Post

VIDEO: Accident grav în raionul Cahul. Două automobile s-au ciocnit violent

Related Posts
Total
1
Share