Chișinău Social

Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident mortal în Capitală. Un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Accident rutier grav în centrul capitalei. Un bărbat a murit spulberat de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Impactul a avut loc în seara zilei de 21 octombrie pe strada Ismail, în jurul orei 21.30.

Imagini de la fața locului au fost surprinse de un martor ocular și postate pe o rețea de socializare. În filmuleț se poate vedea cum bărbatul zace la pământ la câțiva metri distanță de la zebră, în jurul lui roiesc zeci de pietoni, iar medicii ajunși la fața locului l-au urcat pe o targă după care l-au îmbarcat în ambulanță. Totodată poate fi văzută și o mașină gri care stă parcată în bandă de mijloc, aceasta are lumina de avarie pornită așa că cel mai probabil anume acest autoturism ar fi lovit pietonul. Victima ar fi fost  bărbat în vârstă de 48 de ani. Acesta ar fi încercat să traverseze strada pe zebră, unde a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla un şofer în vârstă de 31 de ani.

Totul s-ar fi întâmplat atât de repede încât automobilistul nu ar fi reuşit să frâneze pentru a împiedica tragedia. Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul a murit până la venirea medicilor. Martorii celor întâmplate au sunat de urgență la numărul unic 112, iar la scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și două ambulanțe. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, șoferului i-au fost prelevate probe pentru a stabili dacă acesta ar fi fost băut în producerii accidentului. Totodată, oamenii legii urmează să afle la ce culoare a semaforului, victima ar fi încercat să traverseze strada. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Circumstanțele se stabilesc.

Sursă :

echipa.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....