Ștefan Vodă

Accident grav pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă provocat de un șofer beat. 11 persoane, transportate de urgență la spital

Accident teribil într-o localitate a raionului Ștefan Vodă cu implicarea unui microbuz de rută. În urma impactului, 11 persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatime. Șoferul automobilului care ar fi provocat accidentul era în stare de ebrietate, scrie jurnal.md.

Totul a avut loc în această dimineață pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între satele Răscăieți și Slobozia, poliția fiind alertată la ora 07:20. În prezent, doi pasageri se află în stare gravă la spital.

În impact au fost implicate un microbuz de rută și alte două unități de transport.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ștefan-Vodă, Silvia Vetcu, microbuzul de rută Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din Olănești, având 12 pasageri, a fost tamponat din spate de un automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, care avea trei pasageri.

Microbuzul s-a inversat, iar un alt automobil de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager, care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului”, a declarat ofițerul de presă.

În urma impactului 11 persoane, opt din microbuz, șoferul și un pasager din automobilul Audi au fost transportați la spital cu diverse traumatisme. Totodată, doi dintre pasageri unul din microbuz și altul din Audi sunt în stare gravă.

La fața locului, forțele de ordine au supus testului alcooscopic șoferul din Audi, care s-a dovedit a fi în stare de ebrietate.

Poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Articole asemănătoare

Crimă la Ștefan-Vodă: Un bărbat a sfârșit tragic după ce s-a luat la ceartă cu amicul de pahar

Svetlana Gabură

La Ștefan Vodă va fi construit un parc fotovoltaic

Anna Casian-Musteață

Va sta toată viața după gratii! Un bărbat din Ștefan Vodă, ieșit din închisoare, a ucis intenționat un consătean

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....