Accident grav la Comrat: Un bărbat a murit la spital, după ce a dat cu maşina într-un camion

1
483

Un bărbat a decedat pe patul de spital, după ce automobilul cu care se deplasa s-a izbit violent într-un camion care a ieșit pe contrasens. Tragedia a avut loc în această seară la intrarea în orașul Comrat.

Accidentul a avut loc, după ce șoferul unui camion de model Mercedes a pierdut controlul volanului, iar camionul a ieșit pe contrasens și s-a lovit frontal cu un automobil de model Dacia Logan care venea din partea opusă și se deplasa regulamentar, a declarat, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Alina Bunghez.

”În urma impactului dintre cele două unități de transport, șoferul care se afla la volanul automobilului de model Dacia, un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost transportat de urgență la spital, unde din nefericire a decedat la scurt timp”, a declarat Bunghez.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, orginar din Capitală, riscă să fie cercetat penal.

Sursă :

today.md