Chișinău Social

Accident grav în capitală. Un adolescent de 19 ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Graba și iresponsabilitatea au devenit cauza unui grav accident rutier în capitală, în rezultatul căruia o mașină s-a răsturnat, iar o persoană a ajuns pe patul de spital.

Totul s-ar fi întâmplat pe strada Dacia colț cu strada Băcioi în zorii zilei de 11 septembrie, în jurul orei 6.00. La fața locului a fost chemată poliția dar și o ambulanță. Inspectorii de patrulare au stabilit că șoferul în vârstă de 39 nu ar fi respectat regulile de circulație și ar fi trecut la culoarea roșie a semaforului.

În consecință acesta a intrat în autoturismul unui alt automobilist în vârstă de 31 de ani. Lovitura a fost atât de violentă încât mașina tamponată s-a inversat.  În momentul producerii accidentului, în automobilul care s-ar fi deplasat neregulamentar se afla și-un pasager de 19 ani. Persoana a avut nevoie de ajutorul paramedicilor care au luat decizia de a-l transporta la Institutul de Medicină Urgentă, unde i-au fost oferite îngrijirile medicale necesare.

Pe acest caz, a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. Șoferul care va fi găsit vinovat va răspunde în fața legii în dependență de leziunile care le-a suferit pasagerul.

Sursă :

echipa.md

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....