Social

Accident cumplit pe traseul Chișinău-Bender. Un copil de 10 luni a decedat la spital

Un bebeluș a decedat, iar alți cinci copii și doi maturi au ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce șoferul mașinii în vârstă de 21 de ani a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc în seara de duminică, 9 februarie, în apropiere de satul Calfa, Anenii Noi.

”Mașina de model Mercedes E-Klass se deplasa pe șoseaua Chișinău-Bender, din direcția orașului Bender spre Chișinău. Când a ajuns în apropierea satului Calfa, într-o curbă, șoferul a pierdut controlul asupra automobilului, aceasta răsturnându-se pe acostament”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Anenii-Noi, Corina Repesciuc.

Minorii care au scăpat cu viață au vârste cuprinse între 5 şi 13 ani. Ei s-au ales cu diverse traumatisme, fiind în stare de şoc. Totodată, a fost rănită şi o tânără de 27 de ani. Copiii nu aveau cuplate centurile de siguranţă, iar bebeluşul care a decedat nu se afla în scaun pentru copii.

Şoferul a fost supus testului de alcoomie ce a dovedit că acesta nu a consumat bături alcoolice. Bărbatul este originar din comuna Vatra şi îşi luase permisul cu o zi în urmă. Toate circumstanţele producerii accidentului urmează să fie stabilite.


Se incarca....