fbpx
Orhei

A furat cutii cu Lego dintr-un magazin de jucării din Orhei! Ce riscă făptașul

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție Chișinău, în urma măsurilor de investigație întreprinse, au reținut un bărbat suspectat în comiterea unui furt din magazin. Bărbatul s-a dovedit a fi în vârstă de 31 ani, locuitor a orașului Orhei, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Politia a fost sesizată la data de 01 septembrie, de către angajații unui magazin pentru copii amplasat pe str. Ceucari, precum că din magazin au dispărut mai multe cutii în care se afla constructor Lego. La locul faptei forțele de ordine au stabilit că individul prin acces liber a intrat în magazin și profitând de faptul că angajații magazinului sunt ocupați și nu este văzut de nimeni a sustras cutiile după care a ieșit din magazin cu bunurile sustrase. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către administrația magazinului la 4 180 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către angajații poliției, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție. Fiind audiat bărbatul și-a recunoscut vina iar cutiile cu Lego constructor le-a vândut obținând un profit.

Totodată ofițerii de investigație au stabilit că bărbatul se afla în căutare de către IP Orhei și avea sențință de condamnare, pentru comiterea mai multor furturi.

Individul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru furt,  infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

FOTO: Accident cumplit la Orhei. Doi tineri au decedat pe loc după ce s-au izbit cu mașina într-un copac

Incendiu la Ivancea, Orhei! Proprietara a uitat lumânarea aprinsă

FOTO: Accident grav la Orhei. 3 persoane au decedat pe loc

Redacția Regional
Se încarcă....