A fost lansată a III-a ediție a Campaniei pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Papuci pentru fiecare!”

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, are loc cea de-a III-a ediție a Campaniei pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Papuci pentru fiecare!”, în cadrul căreia se va aduna încălțăminte de iarnă pentru zeci de copii proveniți din familiile social-vulnerabile din municipiul Chișinău.

În acest sens, doritorii de a face o bucurie unui copil lipsit în preajma Sărbătorii Sfântului Nicolae (19 decembrie 2020), pot dona una sau mai multe perechi de papuci noi pentru copii și adulți.

Totalizarea campaniei de binefacere va avea loc pe data de 18 decembrie 2021, iar înmânarea cadourilor se va desfășura în preajma Sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, Ocrotitorul copiilor.

Papuceii se colectează la adresa: Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri), mun. Chișinău, strada Grigore Ureche nr. 58, dar și la numărul de tel. 067223981.

Previous Post

Lockdown total în Austria și vaccinare anti-Covid obligatorie

Next Post

CÂT VOR ACHITA moldovenii facturile la gaz pentru luna decembrie

Related Posts
Total
1
Share