Comrat Social

31 de ani de închisoare pentru un individ din Găgăuzia. Acesta a omorât, a furat și a păstrat ilegal muniții!

Un locuitor al UTA Găgăuzia a fost condamnat la 21 de ani, 11 luni şi 28 de zile închisoare, fiind recunoscut culpabil pe trei capete de acuzare, printre care: omor intenţionat, furt şi păstrarea ilegală a muniţiilor. 

Crimele au avut loc în noaptea de 12 spre 13 iulie 2018, în casa inculpatului din satul Dezghingea.

Procuratura a demonstrat că, inculpatul şi-a invitat consăteanul în ospeţie, iar după ce au consumat împreună alcool între ei s-a iscat un conflict. Gazda i-a aplicat musafirului câteva lovituri cu o tijă metalică în regiunea capului, victima decedând pe loc. Ulterior, pentru a ascunde urmele infracţiunii, acesta a dezmembrat cadavrul victimei, i-a scos verigheta din aur, după care a aruncat corpul neînsufleţit în fântână din faţa casei.

Totuşi, la scurt timp, cadavrul bărbatului a fost descoperit de către oamenii legii, victima fiind căutată de poliţie care a fost alertată despre dispariţie. 

În cadrul percheziţiei la domiciliul inculpatulu, au fost depistate şi ridicate 3 cartuşe deţinute ilegal.

Din momentul reţinerii şi până la pronunţarea sentinţei acesta s-a aflat în arest preventiv. Fiind audiat de procurori, inculpatul şi-a recunoscut vina.

Acesta are 53 de ani şi anterior a mai fost judecat.

Pe lângă închisoare, el urmează să achite în beneficiul succesorului părţii vătămate un prejudiciu moral şi material de 515 mii lei.

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....