Actual Social

3 accidente rutiere și 4 persoane traumatizate. Iată care este STAREA drumurilor naționale la moment!

În ultimele ore, din cauza zăpezii, careva porțiuni de drum nu sunt blocate, traseele sunt presărate cu material antiderapant, transportul circulă fără dificultăţi. De la primele ore ale dimineții, au fost înregistrate 3 accidente rutiere, soldate cu 4 persoane traumatizate. La menținerea siguranței rutiere activează peste 90 de echipaje de patrulare.

Atenționăm conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru a circula în condiţii de iarnă, anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional, etc.

În aceste condiţii, poliţiştii de patrulare recomandă și pietonilor să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.

Atenție! Pe parcursul nopții se așteaptă ninsori abudente, iar pe trasee se va forma ghețuș.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....