185 de sportivi vor beneficia de vitamine și preparate nutritive. CÂȚI BANI au fost cheltuiți pentru procurarea acestora

Datorită suportului financiar oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, 185 de sportivi membri ai Loturilor Naționale Sportive vor beneficia de vitamine și preparate nutritive necesare desfășurării antrenamentelor.

Secretarul de stat în domeniul tineret și sport, Ivan Gheorghiu a menționat că pregătirea lotului sportiv pentru participarea la Jocurile Olimpice reprezintă o prioritate a Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, iar acest lot de vitamine și preparate nutritive va contribui la o mai bună pregătire a sportivilor pentru cea mai importanță competiție internațională. „Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt o provocare și în același timp o oportunitate pentru noi și sportivii noștri de a ne afirma pe scena sportului de performanță. Reluarea treptată a antrenamentelor sportivilor cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecție împotriva răspândirii infecției virusului COVID-19 reprezintă un pas important în realizarea acestui obiectiv.”, a afirmat oficialul.

Menționăm că pentru procurarea vitaminelor și preparatelor nutritive pentru sportivii Loturilor Naționale , Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a alocat în acest an din bugetul de stat suma de 2 mln. de lei.

Previous Post

Un medic urolog a decedat din cauza noului coronavirus. Avea doar 46 de ani!

Next Post

IMPORTANT pentru turiști! Când se va deschide Transfăgărășanul

Related Posts
Total
4
Share