Social

11 accidente rutiere în ultimele 24 de ore. Două persoane au decedat iar altele 15 au fost traumatizate

11 accidente rutiere în ultimele 24 de ore. Două persoane au decedat iar altele 15 au fost traumatizate

Inspectoratul Naţional de Patrulare şi-a intensificat activitatea, după ce, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 11 accidente rutiere, soldate cu două decese şi 15 persoane traumatizate. Majoritatea accidentelor s-au produs deoarece şoferii au urcat la volan în stare de ebrietate şi au condus cu viteză excesivă.

„Din considerentele date, Inspectoratul Naţional de Patrulare îşi intensifică activitatea. Măsurile efectuate de Inspectoratul Naţional de Patrulare vor fi bazate întru crearea filtrelor şi supunerea conducătorilor auto la testările alcoolscopice precum şi aprecierea regimului de viteză”, a comunicat ofiţerul de patrulare, INP, Iurie Ceban.

În timpul raziilor din acest weekend şi în ziua de luni, au fost depistaţi 18 conducători auto, aflaţi în stare de ebrietate avansată la volan, iar alți peste 106 au fost documentați pentru deplasare cu viteză excesivă.

În acest context, Poliția Națională îi îndeamnă repetat pe șoferi să țină cont de recomandările care ar preveni accidentele rutiere:
– asiguraţi-vă de buna funcţionare a autoturismului;
– nu vă urcaţi niciodată sub influenţa băuturilor alcoolice la volan;
– respectaţi limitele de viteză prevăzute de lege;
– purtaţi centura de siguranţă de fiecare dată când vă deplasaţi cu maşina;
– respectați regulile de circulație.

Ne poți susține printr-o donație aici:
Se incarca....