10 idei de a-ți crea propriul brad de Crăciun. Alegeți după gust

Felicia Croitoru

Cine a spus că o frumusețe de pădure trebuie să fie reală?

Lipsa crengilor nu înseamnă că nu va exista un pom de Crăciun în casă. Soluțiile inventive vă pot crea mereu o de atmosferă festivă deosebită. Alegerea opțiunii potrivite pentru tine este ușor, mai ales având în vedere ideile interesante diverse.

O mică bucată de grădină sau plasa de țânțari suspendată de tavan cu o linie de pescuit atașată la ea poate crea o senzație reală. În cadrul iluminatului artificial, o linie de pescuit transparentă va semăna cu bucăți de gheață înghețate în aer, sporind astfel efectul festiv.

Bile strălucitoare și mate, susținute pe același ton, arată spectaculos.

Conul, care va servi drept bază pentru bradul de Crăciun, poate fi realizat dintr-o bucată de carton sau cauciuc de spumă. Este ușor să lipiți jucăriile pe el cu ajutorul pistolului cu clei fierbinte.

Pe un astfel de copac puteți așeza chiar și o ghirlandă.

Puteți asambla și rama bradului de Crăciun din cercuri de diferite diametre. De asemenea, vor servi ca loc pentru atașarea de bijuterii.

De asemenea, puteți lipi copacul de perete sau de ușă. Principalul lucru este să vă aprovizionați cu bandă transparentă.

Un brad de Crăciun perfect improvizat va arăta pe fundalul unei ferestre sau o inserție transparentă a ușilor interioare.

Previous Post

Bahtior: ,,Adio, adio mama copiilor mei, tu ne-ai ucis pe toți…”

Next Post

Campania de Crăciun ,,În brațele mamei”, la cea de-a 9 ediție.

Related Posts
Total
50
Share