Bălți

10 cupluri longevive din Bălți, felicitate de autorități

Urmărind bunele tradiții ale organelor administrației publice locale, în luna iulie 2020 primăria municipiului Bălți reprezentată de Direcția generală asistență socială și protecția familiei a omagiat cuplurile longevive deplasându-se la domiciliul acestora cu respectarea normelor igienico-sanitare deoarece a fost prelungită starea de urgență în sănătatea publică.

Conform dispoziției primarului nr. 132 din 23.07.2020 „Cu privire la organizarea felicitării cuplurilor longevive care au împlinit jubileul de 50 ani de căsătorie comună în anul 2020” au fost felicitate 10 cupluri longevive printr-un premiu bănesc de 2 000 (două mii) lei, diplomă și flori.

Cele 5 decenii trăite împreună, în durere și bucurie, cu lacrimi și zâmbet pe față, dovedind faptul că secretul unei vieți fericite trăite împreună este grija unuia fața de celălat, înțelegerea reciprocă, stima, dragostea și neapărat păstrarea tradițiilor familiale, au omagiat cuplurile: Valerian și Elena Belinschi, Victor și Maria Kostețki, Victor și Alexandra Musteața, Vasile și Svetlana Storoj, Valeriu și Galina Dvineanicov, Alexandru și Larisa Morari, Vladimir și Ludmila Garconița, Evstafi și Tamara Mazur, Ivan și Liudmila Frunze, Victor și Ana Osadciuc.

Articole asemănătoare

Copiii din Bălți, care au fost bolnavi de COVID-19, pot beneficia de tratament în sanatoriu

Tragedie la Bălți! Un bărbat a decedat dupa ce au căzut peste el plăci de granit, iar alții doi sunt în spital

Anna Casian-Musteață

Un psihoterapeut din Bălţi a cerut 500 de lei de la un bătrân pentru a grăbi eliberarea unui certificat. CE RISCĂ acesta!

Anna Casian-Musteață
Se încarcă....